DE EERSTE ALCOHOLVRIJE SLIJTERIJ VAN AMSTERDAM – SLIJTERIJ DROOG

De zonovergoten maanden, we hebben er even op moeten wachten, maar o wat hebben we er zin. Maar door de grote hoeveelheid aan gezellige evenementen zijn dit ook de maanden is het af en toe lastig om alcoholvrij de feestvreugde er in te houden. Daarom sloegen wij samen met Seedlip de handen ineen, het resultaat: Slijterij DROOG – de eerste alcoholvrije pop up slijterij van Amsterdam!

Met Slijterij DROOG laten we zien (en proeven!) dat smaken met diepgang en een verhaal niet alleen het domein van alcoholische dranken is.

Samuel Levie, mede-oprichter van Butcha: ‘Kombucha is gebrouwen, Seedlip is gedistilleerd. Bij beide dranken wordt smaak getrokken uit natuurlijke ingrediënten, waarbij niets wordt afgedaan aan smaak. We vonden elkaar in dezelfde missie om door middel van smaken met diepgang te laten zien dat alcoholvrij drinken alles behalve saai hoeft te zijn. We hebben gezamenlijk nog meer mooie producten geselecteerd die voor dezelfde kwaliteit staan en die het verdienen om geproefd te worden.’ Speciaal voor deze pop up hebben we ook een limited edition ‘tonic inspired’ kombucha gebrouwen, die perfect past bij Seedlip om er een alcoholvrij aperitief mee te mixen voor thuis.

Kom langs in de slijterij om onze Butcha en Seedlip producten te proeven. On the spot mixen we alcoholvrije kombucha cocktails to go is er een breed assortiment aan andere alcoholvrije producen waarvan wij vinden dat die meer aandacht verdienen. Voor dit assortiment hebben we de samenwerking opgezocht met de alcoholvrije experts van Nederland Nix&Nix, zodat je na onze pop up alles wat je gedronken hebt verder bij hen kan bestellen.

De pop up Slijterij is geopend van 11.30 – 18.30 op vrijdag 20 t/m zondag 29 mei, waaronder Hemelvaartsdag, aan het Hugo de Grootplein 7 in Amsterdam. De pop-up slijterij bevindt zich in het pand van de Two Chefs Brewing bar in West.

Samen met Gilbert Kolf en Seedlip oprichter Ben Branson hebben we de koppen bij elkaar gestoken voor het brouwen van een special die perfect past in de mix met Seedlip als aperitief. Het resultaat: een ‘tonic inspired’ kombucha, gebrouwen met Loomi citroenen, kamille en bevat lichte hinten van berkenblad. Mix samen met Seedlip Grove 42 en je hebt een alcoholvrij aperitief met veel gelaagdheid in smaken. Kom hem proeven in de pop-up of bestel hem via onze webshop!

 

Door de pop-up store lopen de bestellingen via de webshop wel wat vertraging op. We versturen alles maandag de 30e!