Butcha x Empirical Collab Special – Een ode aan de Hollandse zomer, We Suppose…?! Van deze collab gaat ons chefs hart toch wel even wat sneller kloppen. Toen onze vriend Julian [...]
Net als vorig jaar gaan we dit jaar de bijen weer een handje helpen! We gaan deze keer nog harder aan de bak, door samen te werken met Upperbloom! Butcha & biodiversiteit. Maar [...]
De zonovergoten maanden, we hebben er even op moeten wachten, maar o wat hebben we er zin. Maar door de grote hoeveelheid aan gezellige evenementen zijn dit ook de maanden is het af en toe lastig [...]
‘NOT MY CUP OF TEA’ KOFFIE KOMBUCHA. Nu iedereen zijn Kombucha Booster heeft gehad is het tijd voor de volgende shot. Een shot waarmee heel Nederland mee ontwaakt; koffie! We vonden [...]
Booster Kombucha – om het jaar verfrissend te beginnen. Om de bittere nasmaak van 2021 snel te vergeten, hebben we een kombucha gebrouwen om 2022 verfrissend lekker te beginnen. We hebben [...]
Don’t stuff me up the turkey’s ass – Onze Kombucha Special voor tijdens de feestdagen. Kerst. Kaarsjes in de boom, guilty pleasures op de radio, wollen coltruien met discutabel design en een [...]
Onze nieuwe Butcha x Drankerij collaboration – een special met vriendschappelijk randje. Drie jaar geleden begon ons Butcha avontuur. Kombucha, met de missie om de in onze ogen oerend [...]
Wereldnieuws, want onze smaken zijn nu ook verkrijgbaar in blik! Niet alleen wij zijn fan van blik, maar ook volgens onze partner heeft blik de toekomst. Tessa van Dorstlust geeft haar blik (geen [...]
We hebben een nieuwe smaak! En die komt niet zomaar uit de lucht vallen. Onze kersverse stagiair Angela ging in gesprek met onze routinier om hem de hemd van het lijf te vragen over het tot stand [...]
Januari staat voor de deur. Gelukkig! Want er is veel dat we achter ons willen laten. Een terugkerend voornemen is dat we minder gaan drinken. Na een jaar waarin we al zoveel moesten laten voelt [...]
Dry January – Een middagje ‘Low No’ shaken met Nederlands beste bartender James Chaib 27 December 2019 – Bar The Tailor, NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam Wie aan cocktails denkt, [...]
STACH WEET WAT LEKKER IS Dat weten ze zeker! Vanaf 1 juni zijn onze 3 smaken kombucha bij alle STACH locaties verkrijgbaar en is STACH dus nog een stukje lekkerder geworden (bescheidenheid is een [...]
Met veel trots zijn we dit jaar betrokken bij Brasserie 2050. Het ‘restaurant van de toekomst’ op Lowlands. Samen met Gilbert Kolff en de Foodline up, stelde Samuel dit jaar een menu samen dat [...]
Deel 1 – Butcha & local Bojan plukken er in het wild op los Kom-bu-cha-wat?! Dit eeuwenoude drankje is weer helemaal terug van weg geweest. Waar dit eerder het domein was van hippies en [...]